Bozcaada
| ENGLISH |

YUNATÇILAR YILDÖNÜMÜ

Bozcaada » bozcaada hakkında » Ne Zaman Gelinir » YUNATÇILAR YILDÖNÜMÜ ::

Yunatçılar Yıldönümü

Adanın en eski şarap üreticisi Yunatçılar, 2005 Ağustos ayında kuruluşunun 80. yılını fabrikalarının bulunduğu sokakta verdikleri bir yıldönümü partisi ile kutladı.

Adadaki herkesin davetli olduğu partide Yunatçılar’ın markası Çamlıbağ Şarapları ikram edildi. Keman, akordeon ve kontrobastan oluşan orkestra nostaljik şarkıları ile gelenleri coşturdu. Ortam öyle keyifli ve unutulmaz oldu ki Yunatçılar bu partiyi her sene düzenlemeye karar verdi. Partinin coşkulu ortamında büyük payı olan Gülcan Altan ve orkestrası da her sene davet edilerek yıldönümünün klasiklerinden bir haline geldi.

Artık her sene ağustos ayının ortasında bir gün kutlanan Yunatçılar’ın kuruluş yıldönümü, adanın kaçırılmaması gereken özel günlerinden biri !