
Bozcaada Merkez Oteller
Bozcaada Hotel Taki
Ebru BÜRCÜ
11 Oda/ OK
Kalorifer
Banyolu
İnternet Bağlantısı
Kredi Kartı Geçerli
Fiyat
Kişi başı OK 60 ytl.
Tel: 0286 697 00 87
Adres: Liman içi
Limana karşı, deniz manzaralı, iki katlı binasıyla 2008 yılının yeni açılan otellerinden Hotel Taki.
Taki ismi 1800'lü yıllarda Bozcaada'da kurulan bir şarap markasından geliyor. Otelin sahipleri ismi kullanmadan once eski şarapçının oğlunu bulup onun iznini almışlar. Taki marka şarap şişelerini Bozcaada müzesinde görmeniz mümkün.
Otel binasının altında aynı isimli bir balık restoranı bulunuyor. Kahvaltı servisleri burada veriliyor. Restoranın hemen yanında Kaktüs isimli bir de cafe-barları bulunuyor. Dolayısıyla burada konaklarken günün her saatinde restoran ve kafesinden kolaylıkla faydalanabiliyorsunuz.
Odaların her birinde farklı bir renk konu edilmiş ve her odaya bir isim verilmiş. Zevkle dekore edildiğini belli ediyor mekan.
Otelin 2 tane tek kişilik odası bulunuyor, adanın bu konudaki sıkıntısını biraz hafifletiyor!
"Hotel Taki" 11856 defa görüntülenmiştir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

nerede kalınır
nerede yenilir-içilir
ne yapılır ne alınır
Taki Restoran
Kaktüs Kafe-Bar
Adahan Otel
Ahinos Otel
Aloha Otel
Anfora Otel
Apollon Otel
Armagrandi Otel
Ayana Otel
Eflatun Otel
Ege Otel
Emin Otel
Fahri Otel
Hanımeli Otel
Hotel Katina
Hotel Taki
Kaikias Otel
Kibele Konukevi
Mauna Otel
Mitos Otel
Panorama Otel
Rengigül Konukevi
Sardunya Otel